pondělí 16. února 2015

Kokedama brno

Péče o kokedamy Časté otázky. Po zimě jsme obnovili odesílání kokedam poštou. V překladu kokedama znamená „mechová koule“ (Ko Key Da Ma), jde tedy o rostlinu . Přijďte se naučit starou japonskou techniku - kokedama. Tyhle uklidňující mechové koule vypadají jednoduše, ale přesto je potřeba znát několik fíglů a pravidla .

Kokedamu (rostlinu zasazenou v mechové kouli). KOKEDAMA – ZAHRÁDKA NA NITI. Zveme Vás k návštěvě naší kamenné prodejny s bonsajemi v Brně , Králově Poli, Rostislavovo nám.


Zahrada na niti je autorský koncept Lenky Hrubé propojující závěsné rostliny - kokedamy, závěsná skleněná aerária, rostlinná terária a doplňky pro dům i . Martina Franková - vizážistka a stylistka, Praha, Brno. Před nedávnem jsem s kamarádkou ze střední školy začala navštěvovat různé kurzy, na kterých jsme se už . Nejstarší kokedamu s cypřišem, kterou jsem tehdy dostala, už bohužel .

My máme závěsnou kokedamu, kterou si snadno . Absolventka střední zahradnické školy v Rajhradu u Brna. Pochází z Boskovic, z rodiny s bohatou zahradnickou tradicí. Mezi květinami, přímo v rodinném . Způsob pěstování zeleně inspirovaný japonským zahradnickým mistrovstvím a jeden z nejnovějších hitů originální bytové dekorace . Jedná se o japonské umění kokedama , což v překladu znamená mechová koule. Jako kokedama vypadá moc dobře.


Zboží prodejce dekor-kytka. Květiny, květinářství a e-shop květin. Rozvoz a doručování květin. Prodej růží a jiných květin za akční ceny.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: prodej. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Detail události - KULTURA - 14. Mechová koule, kterou musíš umět!

Uživatelé, kterým se líbí zboží Závěsná kokedama Dracaena. Japonské slovo kokedama znamená v překladu mechová koule. Komunitní zahrady, huby i alternativní květinářství oživují Jižní centrum Brna.


Nakonec jsme kouli obalili navlhčeným mechem a obvázali provázkem, aby mech neopadal a kokedama se dala zavěsit. Salesiánské středisko mládeže Brno -Žabovřesky srdečně zve na tradiční Martinskou slavnost, při které bude. Výraz kokedama znamená mechová koule.


Místo konání Výtvarná a keramická dílna Matilda, Palackého třída 9 Brno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky