pátek 6. února 2015

Kanadská brusinka

Klikva velkoplodá, neboli kanadská brusinka má velice chutné plody. Známá je též jako kanadská brusinka. Domovinou jí je Severní Amerika.


Populární americká ( kanadská ) brusinka přísně vzato není brusinka. A podle zákona by tak neměla být označována. V posledních letech přibývá pěstitelů netradičních druhů drobného ovoce, mezi nimiž zaujme i odolná brusinka.

Brusnice brusinka (Vaccinium vitis-idaea L.) je rostlina z čeledi vřesovcovitých. Plodem této rostliny je brusinka , která dala jméno celé rostlině. Pěstují se v kyselé půdě (rašelina) na sušším slunném . Vaccinium macrocarpon jakostní třídy A, které jsou sklízeny v období s nejvyšší koncentrací.


Hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, MLÉČNÝ tuk, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma), proslazená klikva 40 . Brusinka - V kyselých řídkých lesích a na pasekách lze nalézt brusinku , která je velmi podobná borůvce, ale s červenými plody. Začal jsem brusinku pěstovat ze semínek, zatím mám velmi malé rostlinky. Brusinka se musí pěstovat na kyselých půdách mírně zastíněných.


Je známá věc, že brusinky jsou nejlepším lékem na infekce močových cest.

Ze všech druhů brusinek jsou na tyto potíže nejlepší kanadské. Kanadská brusinaka - klikva velkoplodá 250g,1kg,3kg. Má vysoký obsah vitamínu C, minerálů, tříslovin a především proanthokyanidinů ty se ukazují. Spousta názvů skrývající hlavní přínos jednoho ovoce.


Jediná opravdová borůvka pro Vaši zahradu. Tato borůvka plodí v hroznech. Klikva ( brusinky ) sušené kalibrované, vhodné do paštik, jogurtů, na vaření atd. Plody jsou vynikající chuti.


Ochutnejte lahodný sirup z brusinek! Příjemná a osvěžující chuť vás příjemně potěší v jakoukoliv denní dobu a . Výhodou prášku je velice snadná příprava. Nová řada extra hustých ovocných sirupů Relax s obsahem ovocné šťávy. FIT PROTEIN müsli tyčinka s plody klikvy, známe jako kanadská brusinka a švestkami v kakaové polevě.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny . Klikva - kanadská brusinka v hořké čokoládě 1g COUNTRY LIFE - Upřesnění Přirozeně bez lepku - zaručeně bez obsahu lepku, ze surovin. Lichořeřišnice - bylinný lihový extrakt. V herbářích se o lichořeřišnici hovoří jako o „rostlinném antibiotiku“, používaném zejména v oblasti urogenitálního a . Barnys SuperCranberry je doplněk stravy s obsahem extraktu kanadských brusinek CranRichPAC 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky