pátek 20. února 2015

Skleník s vytápěním

Pořízení zahradního skleníku není v dnešní době nic neobvyklého ani nedostupného. Skleník je vyrobený z plastu. Výběr vyhovujícího topného systému záleží v první řadě . Celoročně vytápěný skleník je sen mnoha zahrádkářů – na rozdíl od okenních parapetů v pokoji poskytuje dostatek světla i prostoru.


Podle některých návodů lze v přechodné roční době vytápět skleník tak, že se dovnitř naskládá baterie PET lahví naplněných vodou. Odolný plastový skleník s vytápěním a ventilačními klapkami. Ideální skleník pro předpěstování sazenic,klíčení semen a zakořeňování klonů.


MIni skleník s vytápěním pro předpěstování sazenic nebo pěstování bylinek v průběhu celého roku. Sklaník s vytápěním pro předpěstování sazenic. Malý skleník X-Stream Basic S pro malé rostliny a sazenice. Příslušenství pro mobilní telefony a multimedia - Mobilagency.


Plastový skleník pro předpěstování sazenic s ventilačními klapkami a vytápěním. Jumbo propagátor-velký skleník s vytápěním a termostatem najdete na Higarden. Vytápění skleníků zdarma tepelným čerpadlem.


Při použití 2-3cm vrstvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky