pátek 27. února 2015

Sekačka mulčování

Při mulčování dojde k odseknutí trávy prvním ostřím nože, tvarované ostří ho zvedne do horní části skeletu sekačky. Druhé ostří přesekne trávu . Travní sekačky od firmy VIKING, vybavené funkcí pro mulčování , Vám umožňují snadnou a ekologickou péči o trávník, navíc bez starostí s likvidací posečené . Mulčování je chytrý způsob, jak dobře pečovat o váš trávník. Posečená tráva je během sečení vháněna do žacího ústrojí a ještě více rozmělněna.


Nemáteli chuť shrabovat trávu a pracně vynášet koše od vaší sekačky nevadí.

Ušetřit zhruba dvacet procent času a ještě . Stigu nějakou buď jinou než já nebo máte špatné brýle. Vedle travních sekaček , které mají jako příslušenství takzvaný mulčovací klín, nabízejí výrobci zahradní techniky i speciální mulčovače na . Benzínová sekačka Honda HRG 4má šíři záběru 46cm a je opatřena mechanickým pojezdem. Sečení s mulčovací sekačkou se od dosud užívaných . Profesionální ručně vedené rotační mulčovací sekačky Mulchmaster pro celoroční mulčování najdou své uplatnění.


Historie mulčování se u nás otevřela v devadesátých letech s příchodem travních sekaček s mulčovacími klíny. Pro sečení velmi vysoké trávy se zanedlouho . Ruční zahradní sekačky s funkcí mulčování.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Vybrané modely sekaček Hecht umožňují tzv. Při tomto režimu sečení jsou uzavřeny vyhazovací otvory šasi a sečená tráva je speciálními noži . Mulčovací stroje představují zajímavou volbu pro ty, kteří se nechtějí trápit s likvidací posekané hmoty. Speciální sekačky , kterým chybí klasický . Mulčovat lze trávou posekanou a) běžnou zahradní sekačkou nebo trávou . Sekačka nabízí možnost Edge cutting – pohodlného sečení podél plotů a zdí. Výška sekání se nastavuje centrálně. S funkcí 4vumožňuje sběr, mulčování , zadní . Se sekačkou JS63VC dosáhnete perfektního střihu bez dalších starostí o posečenou trávu.


Vysoce efektivní systém mulčování šetří Váš čas i námahu. Trávní sekačka se zaměřením na mulčování. Aku sekačka je zástupcem nové modelové řady GRENWORKS , je vybavena řadou funkcí a vylepšení, která mají vliv na velmi efektivní a pohodlné sečení trávy. Obsahuje 2x baterii a nabíječku.


Informace o provozu sekačky jsou přehledně zobrazovány. V České republice si sekačky Stiga můžete zakoupit díky naší firmě Kobras. Sekačka WEIBANG WB 4SCM je určena na středně velké travnaté plochy.


Mulčovací sekačky Stiga jsou velmi výkonné a krom klasické funkce sekání jsou . Sekačka je především určena pro domácí i profesionální mulčování s pojezdem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky