pondělí 16. února 2015

Ochranna sit na trampolinu 305 cm

Horní ochranná síť je důležitou součástí a nezbytným bezpečnostní prvkem Vaší trampolíny. V případech, kdy dojde k její opotřebení, poškození, či protržení, . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Náhradní ochranná síť na trampolínu o průměru 3cm. Síť na trampolínu bez opěrných tyčí a spojovacího materiálu.

Ochranná síť na skákací plochu je bezpečnostní příslušenství k trampolínám ACRA SPORT. Bezpečnostní síť bez tyčí k pro trampolíny o průměrech 1- 4cm. Tato ochranná síť je to nejlepší, co můžete udělat pro bezpečnost svých dětí. Ochranné kryty pružin, náhradní pružiny na trampolíny a vše k trampolínám zakoupíte na.


Odesilame take na Slovensko pres . Tato síť je vyrobena z velmi kvalitného materiálu podlehájícího nejpřísnějším . Síť má zvláštní dvojité zapínání, aby bylo postaráno o bezpečnost uživatele. Spodní ochranná síť na trampolíny Exit zajistí, aby pod trampolínu nevběhlo dítě, nebo zvíře.

Vhodné z bezpečnostních podmínek. Zabraňuje přístupu malých dětí nebo domácích mazlíčků do prostoru. Trampolína je ideální pro venkovní použití, zábava pro celou rodinu.


Samostatná horní ochranná síť k trampolíně 305cm bez tyčí pro nohy - st. Balení obsahuje pouze samostatnou síť bez opěrných tyčí a spojovacího . Pokud hledáte výjimečné hračky za přijatelné ceny, v našem obchodě si skutečně přijdete na své, budeme se těšit. Dostupnost: IHNED K EXPEDICI.


VNITŘNÍ OCHRANNÁ SÍŤ K TRAMPOLÍNÁM 3CM. Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí - nosnost je až 1kg. Inzerát Vnitřní ochranná síť pro trampolínu 3cm. Praha-zápa cena 490Kč, od moranana Sbazar. Praktická ochranná síť k . Ochranna sit na trampolinu 305cm tyci najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Naše cena včetně DPH: 9Kč. Toto bezpečnostné príslušenstvo k trampolínam inSPORTline v podobe ochrannej siete zabraňujúcej vstupu .

Vlastnosti a funkce: - Vstupní otvor je zajištěn zipem a pojistným háčkem či sponou, proti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky