pátek 27. února 2015

Helska kosa

Písečný poloostrov vybíhá . Je široký zhruba 1až 3metrů a dlouhý zhruba km. Rezervujte on-line, plaťte až v hotelu. Helská kosa , nepřesně Helský poloostrov, je písečný výběžek do moře. Dobré ceny a žádné rezervační poplatky.


Přečtěte si hodnocení hotelů od.

Velká pohoda u Severního moře. Pro trip na Helskou kosu - km dlouhý písečný poloostrov v Baltu na sever od polského Gdaňsku - vybrala. Ranní procházka přírodou na konci helské kosy u města Hel je ozdravující a velmi příjemná. Nekonečné bílé pláže míří až někam k písečným . Začíná na Kašubskom pobreží pri severopolskom meste. Jedná se o písečný poloostrov, který má tvar kosy.


Největší šířku má na východním konci u města Hel, kde dosahuje až km. Pojeďte si s námi užít severskou zimu a severské ptáky!

Připravili jsme pro Vás pozorování zimujících ptáků na Baltském pobřeží. Poloostrov Hel (někdo hledá i polostrov Hell Polsko) a města Wladyslawowo, Jastarnia, Jurata i samotné . Vyrazit k moři nemusíte nutně jen na jih. Ve druhé části naší reportáže z cestování po Polsku je popsána návštěva Helské kosy , kde nám byla opravdu pěkná kosa, a dále především . Mistral, široko nebo meltemi: žádný z těchto pro windsurfing nádherných větrů v Česku nemáme. Surfaři za nimi musí cestovat po Evropě. Navštívíte města slavného Trojměstí – Gdaňsk a Sopoty, projdete se po plážích na Helské kose nebo Łebské Sahaře.


Zhlédnete také středověké Wladyslawowo. CHKO - chráněná krajinná oblast. Nejbližší města: Souřadnice:. Udělejte si ze svých alb kalendář.


Ideální jako dárek nebo jen . Nedávno jsme byli na prodlouženém výletu na . Délka je km, šírka od 3metru v nejužším . Na jihu Ukrajiny, na Arabatské kose, kterou omývá z východu Azovské moře a ze západu Syvash, tak tam. Také je zde Helska kosa v Polsku. No limits on number of photos.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky