pátek 13. února 2015

Penzion modrá růže uherské hradiště

Soukromé parkoviště je k dispozici zdarma. Zámek BILOVICE U UH HRADIS7. Více zjistíte na portále . Penzion uprostřed Uherského Hradiště v klidné části. Pokoje a vybavení, Všechny naše pokoje jsou vybaveny .

Objevte rodinný penzion Modrá růže , který se nachází v centru Uherského Hradiště. Svou polohou, přímo v historickém centru tohoto královského města, . Vždy aktuální ceny a obsazenost, garance nejlepší ceny. Ubytování v rodinném penzionu situovaném v klidné části centra města. Pokoje jsou vybaveny WiFi, TV a vlastním sociálním zařízením.


Uherské Hradiště okres Uherské Hradiště , Zlínský kraj. View photos and read reviews.

Private parking spaces are available on site free of charge. Read real reviews, guaranteed best price. Travel smarter with Agoda.


Discover Photos, Guest Reviews . Nabídka ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Die Privatparkplätze an der Unterkunft nutzen Sie kostenfrei. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Celkem pokojů s celkovou . Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar bij de accommodatie. Rodinný penzion Modrá růže je situován v klidné části centra Uherského Hradiště.


Na každém pokoji sociální zařízení . V naší nabídce naleznete velmi moderní a stylově zařízené . Jeden z našich bestsellerů v Uherském Hradišti ! PENZION MODRÁ RŮŽE kuchyňka. VÍTÁME VÁS V rodinném penzionu Modrá Růže situovaném v klidné části centra Uherského Hradiště.

Kapacita: 7 kuchyňka v apt. Ceník: 2lůžkový 9Kč, obsazen osobou 6Kč. Poglej fotografij in preberi mnenj. Restaurant is available for guests. Book without prepayment, pay . Podělte se o své skušenosti s ostatními zájemci o levnou dovolenou a napište jak jste byly . See a detailed description of the hotel, photos and customer feedback.


Penzión Modrá růže sa nachádza v Uherskom Hradišti a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi pripojením na internet a parkovanie na súkromnom parkovisku. Na patře je vybavená kuchyňka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky