úterý 10. února 2015

Rajče cherokee

Americká, přes 1let stará odrůda tyčkového rajčete údajně pěstovaná Indiány kmene Cherokee. Poměrně velké plody jsou v botanické zralosti temně . O rajčeti Cherokee se tvrdí, že patří k nejsladším ze všech rajčatových odrůd. Rajče Cherokee patří do ranních odrůd.


Tato raná odrůda plodí aromatické a chutné plody, . Jak vypěstovat rajčata ze semínek?

Vhodným místem pro vysetí rajčat je balkón, terasa nebo zahrada. Semínka je vhodné sázet na venkovní stanoviště od . RAJČE Cherokee Green semen. Rostlina působí velice dekorativně. Velké plody s masitou dužinou, v plné zralosti oranžovo-zelené mají nakyslou chuť.


Scale project - Axial SCX- Jeep Cherokee XJ 5. AXIAL SCXJeep Wrangler Unlimited Rubicon . Lemy blatníků, přídavná světla, pneu Kenda Executioner a rozšiřovací podložky mm.

Rajčata odrůdy Cherokee jsou původním druhem nešlechtěné zeleniny bez chemie. Jsou větší než běžná rajčata jen nepravidelného tvaru. Delicious mám asi třetím rokem, je to výborné masité rajče , pro mne velmi chutné , spíše sladší než kyselejší. Zrálo jako jedno z prvních, co do úrody je jich ale . Cherokee Purple je heirloom odrůda pocházející z Tennessee, je to masité rajče.


Katalogové číslo: Dostupnost: Prodej byl ukončen. CHEROKEE , které bylo zaznamenáno v. Celková cena objednávky je minimálně . Plody mají nepravidelný tvar a fialový nádech. Jsou považovány za nejsladší odrůdu rajčat bez chemie! Plodů se dočkáme již za dní. Středně velké rostliny plodí velmi pozdě, rajčata jsou velká, žlutá až.


Připravíme si rajče ( rajčata ), hrnec s vodou, pěnovačku a případně nožík. Vodu v hrnci přivedeme k varu. Z rajčete odstraníme zbytek stopky a jeho spodní . Jedná se o velice starou odrůdu rajčat (přibližně 1let), která údajně pochází od Indiánů . Cattani Grande Cherokee - VD tř.

Fotografie z KVV můžete najít také v galeriích na Rajčeti u Báry Děkanové ZDE . Cherokee – ochutnejte temně červený kultivar rajčete , který se může pyšnit prvenstvím ve své odstínové kategorii. Je oblíbené nejen pro svou specifickou barvu, . Prastará odrůda rajčete pocházející z Peru. Plody jsou velké, sladké, nepravidelné a nafialovělé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky