pondělí 9. února 2015

Pe folie 2mm

FATRAFOL 8je střešní nevyztužená fólie na bázi PVC- P. Fólie odolává UV záření a může být vystavena přímým povětrnostním vlivům. Fólie je vhodná při ochraně různých materiálů před poškozením a . PE stavební separační folie tl. PE fólie má tloušťku mm.


PE folie parotěsná - O,Omm. Stavební fólie PE mm Univerzální ochranná a separační vrstva. Zobrazit v původní velikosti. Používá se jako parotěsná separační vrstva tepelné izolace podlah, . Vhodné jako separační vrstva nad tepelnou izolaci podlah u mokrých procesů. Nezbytná součást skladby plovoucích podlah s polystyrenem pro . Kategorie: Podkladové a izolační materiály.


Doba dodání: do pracovních dnů. Při pokládce plovoucí podlahy musí být vždy použita parotěsná fólie. Zabraňuje průniku vodních par do skladby pokládané podlahy.


Model: PE -zabrana- 2mm. Dostupnost: 2-dny na náš sklad mskladem. Fólie a desky pro sanaci zdiva, izolaci staveb i vodních ploch. Instalace na připravený podkla . Při objednání do 12:hodin, následující pracovní den u Vás. Protivlhkostní izolace pod plovoucí podlahy.


Funguje jako parozábrana a zábrana proti vlhku vzlínajícímu z podlahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky