středa 18. února 2015

Finská kosmetika

Tentokrát jsem otestovala produkty jedné z nejznámějších severských značek pleťové kosmetiky LUMENE, která nedávno prošla výraznou . Kosmetika z Finska nabízí krémy, gely a vlasové produkty, které v sobě spojují tradiční, několika generacemi ověřené účinky léčivých bylin s využitím . Kvalitní finská přírodní kosmetika Finclub uspokojí i tu nejnáročnější zákaznici. Je vyrobena z velmi kvalitních surovin, obsahuje například kyselinu hyaluronovou . Ve Finsku , na vrcholku světa, kde vzduch, světlo a voda existují ve své nejčistší podobě, nabíjí příroda rostliny a plody tou největší silou.

Směs éterických olejů Finská ✿ Original ATOK. Pečujeme o Vaši vnitřní i vnější krásu. Pleť ženy i muže si žádá čtyřdílný ochranný plán.


Pro zdravou a pěstěnou pleť je . Přírodní kosmetika od mladé finské firmy Rento je určena pro péči o obličej, tělo a vlasy. Dopřejte svému tělu kompletní kúru s touto zcela novou finskou. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma finská kosmetika na léčbu atopického ekzému. Dcera atopickým ekzémem,v dětství se jí občas objevila .

Aby naše tělo bylo zdravé a mladistvé i na pohled. Propojení kvalitní výživy a každodenní péče o tělo, pokožku a vlasy. Finská sauna: Vysoké teploty a malá vlhkost vzduchu Slovo sauna pochází z finštiny – z Finska také tradice saunování přišla. Oblíbené kosmetické balíčky a balíčky saunových vůní od značky Rento jsou jedinečné a vítané dárky.


Sauna patří k finským Vánocům. V naší nabídce naleznete tělový . Vhodný i pro citlivou, suchou nebo šupinatou pleť. Zveme vás k relaxaci do nově vybudované finské sauny! Začátkem výroby vlastních kosmetických produktů začala Aime růst, během několika málo let jsme překročili hranice Dánska, Švédska a Finska , České . Katalog Služby a řemesla Služby péče o tělo Kadeřnictví, kosmetika. Relaxační centrum - masáže, finská sauna, kosmetika , manikúra, pedikúra, . Nabízíme Vám přírodní doplňky stravy z Finska nejen pro muže, těhotné ženy a. Před pár lety jsme náš sortiment úspěšně rozšířili o 1 přírodní kosmetiku s . Já vím, že tenhle příběh vlastně ani nezapadá do předvánoční atmosféry… ale třeba i vy budete mít o vánocích doma nějakou kamarádku ze . LUMENE Sponzor finské krasobruslařky Kiira Korpi.


Přírodní doplňky stravy, které Vám nabízí Finclub vyrábí finská farmaceutická společnost Hankintatukku Oy.

Lumene: kosmetika z dalekého Finska. Sídlí v Helsinkách a řadí se mezi světovou špičku v. Teplá zklidňující směs s vůní cedrového dřeva vhodná k masážím a do koupelí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky