středa 11. února 2015

Drtič ovoce na vrtačku

Určeno pro drcení ovoce při přípravě kvasu k pálení. Drtič ovoce na elektrickou vrtačku. Vhodné zejména na třešně,. Popis produktu TIP drtič ovoce pro vrtačku DE VL. Slouží k drcení tvrdého ovoce (jablka a hrušky) před lisováním, případně syrových brambor.


Kvalitní drtiče na ovoce od českého výrobce za super ceny!

Různá provedení: ruční, na elektrickou vrtačku a elektrické. Ulehčete si práci s našimi drtiči. Ruční drtič na ovoce slouží k drcení . Možná by se vám hodil drtič ovoce.


Některé stroje nabízejí možnost použít k pohonu klasickou ruční vrtačku , ale toto řešení se hodí spíše jen k občasnému . Náš výrobek je poháněn běžnou ruční vrtačkou a naseká jablka na. Tento drtič je poháněn běžnou ruční el. Pro pohon stroje stačí el.


W (u vrtačky raději 350W), což splňuje téměř každá el.

Jako pohon je navržena ruční elektrická vrtačka (není součástí dodávky) upnutá do objímky s. Tato drtička na jablka je určena k drcení ovoce k. Akce Doprava zdarma nemá časové omezení, platí pouze do. Lis na ovoce je určen k získávání ovocné šťávy z rozdrceného ovoce. S jejich zpracováním Vám pomůže drtič ovoce. Odolný a kvalitní drtič ovoce od AZtechnika.


Nádoba drtiče je vyrobena z nerezového plechu, víko s bajonetovým uzávěrem z. Vrtačka musí být vybavena zpětným chodem. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Archiv Hledáte drtic ovoce rucni? Porovnání cen drtic ovoce na vrtacku , srovnání cen drtic ovoce na vrtacku na portálu HLEDEJCENY.


Moštování ovoce je efektivní způsob zpracování Vaší úrody hroznů, rybízu, jablek apod. Prodám celonerezový drtič ovoce včetně víka z nerezu Žádná údržba pouze oplach vodou, let bezproblémového provozu. Dvojité jištění proti vodě, motor 5 . Přinášíme Vám nabídku lisů na ovoce tuzemské i zahraniční výroby, lisy dřevěné, rámové,. Drtiče na ovoce dodáváme ruční, elektrické i na vrtačku.


Klasický dvouválcový drtič poháněný běžnou el. Nakupujte Drtic ovoce na vrtacku nejlevněji na trhu.

Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání! Lisy a odšťavňovače Hnědé lisy a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky