čtvrtek 26. února 2015

Síť na plot zelená

Jako další variantu přírodního . V této sekci si můžete objednat libovolnou délku námi nabízených stínících sítí na ploty. Zašleme Vám požadovanou délku. Ceny jsou za 1metr běžný určité šíře.


Síť na oplocení zelená stínění. Dvojitá vazba a přesná tkanina z ní dělá top produkt ve své třídě.

Vyniká dlouhodobou životností. Hledáte na plot site stinici? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Sítě jsou vyráběny z PE-HD materiálu . Stínící tkanina na plot výška 150cm a další! POUŽITÍ: Pro stínění skleníky, rostlin, dočasné oplocení či snížení průhlednosti.


Tkanina se zesílenými okraji poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením a . CLIPS 5cm, zelený (kus).

Klips k uchycení stínící sítě , který se uchycuje sepnutím přes síť a plot. Gutta Plotex stínící síť na plot poskytuje sluneční ochranu. Dnešní moderní stínící sítě dokážou . Kvalitní stínící sítě se používají i na ploty zahrad. Slouží nejen k zastínění, ale v tomto případě hlavně k zajištění soukromí, jelikož zastiňovací sítě jsou sice . Doporučený způsob uchycení stínící sítě na plot je za použití plastových . Síť je po délce opatřena vetkanými oky pro přivázání k plotu.


Potřebujete snížit průhlednost vašeho stávajícího plotu nebo jen zastínit skleník či rostliny? Vyberte si z naší nabídky stínících tkanin. K zvyšení soukromí a zastínění. Do počtu kusů zadejte kolik metrů (délku ) dané výšky chcete. Skutečně je mezi nimi nějaký kvalitativní rozdíl?


Potřebuji cca 50m, abych odstínil sousední bytové domy a tenisový kurt. Máte prosím někdo radu, jak připevnit stínící síť na drátěný plot tak, aby ji neurval vítr? Zelená barva, UV stabilizováno.


Respektive mám strach, že pokud ji vítr neurve, zničí se . Stínovka se zastíněním na plot na míru Objednejte si tolik stínicí tkaniny, kolik skutečně potřebujete.

Jak jsme již naznačili, PloteS stínící síť je velmi prodávaný a vyhledávaný pomocník nejen u rodinných domů, ale také u firem či v zemědělství. Prémiová kvalita značkových sítí PloteS ! Bamusové a rákosové rohože na plot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky