čtvrtek 12. února 2015

Hnojivo floria

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Substráty sa pripravujú z niekoľko druhov rašelín, vyzrelého kôrového humusu, piesku, ílu, hnojív a ďalších doplnkových komponentov, ktoré sú nevyhnutné pre. Všechny informace o produktu Substrát a hnojivo Agro Floria Travin trávníkové hnojivo kg, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze . Toto hnojivo již není k dispozici. Součást dodávky: - návod na použití.


Zaregistrovali jste se v našem e-shopu?

Využívejte a čerpejte výhody registrovaného zákazníka a získejte . Floria Krystalické hnojivo pro modré hortenzie podporuje modré vybarvení květů hortenzií díky speciální formě živin. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kvapalné hnojivo pre izbové rastliny s účinkom proti muškám smútnic je špeciálny plnohodnotné hnojivo pre . Floria hnojivo pro celou zahradu multicote zásobuje rostliny živinami po dobu měsíců. Trávníkové hnojivo s vysokým obsahem draslíku , zvyšuje odolnost trávníku proti vymrzání, snižuje napadení trav houbovými chorobami, posiluje . Je zárukou profesionálních výsledků v péči o . Je speciální plnohodnotné hnojivo pro všechny druhy .

Působení: Přípravek obsahuje vyvážené množství dusíku, fosforu, draslíku, hořčíku a stopových prvků s optimálním množstvím herbicidů. Trávníkové hnojivo Floria s odpuzujícím účinkem proti krtkům je zárukou profesionálních výsledků v péči o trávník a prevence proti krtkům. Speciální hnojivo , které nejen dodá Vašemu trávníku potřebé živiny, ale zároveň funguje jako spolehlivý odpuzovač krtků, kteří nejsou na Vašem trávníku vítáni! Zlepšuje celkovou vitalitu rostlin a zvyšuje jejich odolnost.


Hnojivo na trávník Floria za akční ceny. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Posudek povinnosti poskytovat k uvedeným výrobkům bezpečnostní listy podle nařízení (ES) REACH.


FLORIA Krystalické hnojivo pro muškáty. Obsahuje všechny základní živiny a je. Dlouhodobá hnojiva jsou trend. Mezi jinými jsme si vyzkoušeli i toto a jsme opravdu spokojeni! Kvetoucí balkonové i pokojové rostliny po nem dobře narůstají a . Vyvážený poměr snadno přijatelných živin určených pro všechny druhu hortenzií.


Obsah hořčíku a železa v hnojivu dodá trávníku sytě zelenou barvu. Cererit Hobby s guanem a mořskými řasami, Agro CS, Trávníkové hnojivo s odpuzujícím účinkem proti krtkům, Floria , Zahrádkář Děčín. AGRO CS Floria Kryštalické hnojivo na muškáty a iné balkónové kvety.


ZLOŽENIE: 1 vodorozpustné kryštalické hnojivo s obsahom mikroprvkov, pomer . Hydrogel práškový koncentrát Floria , ktorý zlepšuje vodný režim pôdy.

Granulované trávníkové hnojivo s odpuzujícím účinkem proti krtkům vhodné pro všechny typy trávníků. Vyživuje trávník po dobu měsíce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky