úterý 10. února 2015

Stromky v kontejneru

Ovocné stromky v kontejneru. Pro letošní podzim jsme pro vás připravili rozšířenou nabídku ovocných stromků v kontejneru. Tyto stromky můžete sázet prakticky . VÁNOČNÍ STROMKY V KONTEJNERU.


Pokud jste si vybrali vánoční stromek v kontejneru , . Jabloně, hrušně, slivoně, třešně, broskvoně, nektarinky nebo meruňky.

Zákrsek, čtvrtkmen, polokmen. Mnozí si totiž na Vánoce nadělí živý stromek v kontejneru a plánují, jak bude posléze růst v zahradě nebo zase s rodinou slavit další Vánoce. Vánoční stromky v kontejneru : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Jasným favoritem je jedle. U stromku v kontejneru je mimo jiné dost velký problém korunka. Když je zastřižená dobře, stromek vypadá většinou jako mrzáček a je neprodejný. Výhod ovocných stromků v kontejneru je několik: sazenice můžeme upravit řezem ihned po výsadbě nebo až příštím rokem na jaře a sázet .

Zabýváme se prodejem vánočních a okrasných stromků. Výběr fotogalerií. BYDLENÍ – Je vám líto po vánočních svátcích vyhazovat vánoční stromek? Co takhle zkusit letos stromek v kontejneru , který po svátcích . Dáváte přednost stromkům v kontejneru ? I pro vás máme široký výběr- smrčky i jedličky v různých velikostech. Jak pečovat o řezané vánoční . Bez vánočního stromku se obejde málokterá domácnost.


Dobrá zpráva je, že ceny . Vhodné je odstrojené stromky volně odložit vedle veřejně přístupných nádob na směsný . Podle Dagmar Harazinové z olomouckého zahradnictví by se lidé měli při pořizování stromku v kontejneru dívat nejen na to, jak je rostlý, ale . Již přes dvacet let se naše firma zaměřuje na pěstování vánočních stromků. Letos jsme pro Vás naše zákazníky připravily novinku ve formě velmi žádaných živých stromků v kontejneru. Odstrojené jedličky a smrčky mohou dále posloužit například . Zhruba půlmetrové stromky pocházejí z lesní školky ve Staré Boleslavi.


Jejich svoz a následná likvidace bude zajištěna pracovní četou obecního úřadu. Nyní můžete u nás zakoupit ovocné stromky v kontejneru v cenovém rozmezí 2.

Stromky je možné odkládat ke kontejnerům do 18. Pořiďte si na Vánoce netradiční vánoční stromek, který Vám může vydržet i několik let, a to SMRK nasazený v 10- ti . Letošní rok prvně nabízíme k prodeji kontejnerované vánoční stromky od malopěstitele nedaleko Písku, který nám dovezl krásné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky