středa 18. února 2015

Bazalka semínka

V dnešní době není problém pořídit si už předpěstované rostlinky bazalky v květináčku. Ale pěstování voňavé bazalky už od semínka má své . Chuť bazalky thajské připomíná chuť anýzu. V Indii má přezdívku Královna koření. Nejlepší výběr semínek na klíčení, chili, sklenice Weck a exotické bylinky.


Pro vyklíčení potřebuje - 20°C. Než je budete jíst, měli byste je alespoň na chvíli namočit ve vodě. Jaké další účinky na naše zdraví mají . Semínka nezasypávejte, jen lehce . Mnoho žen v domácnosti zná bazalku jako aromatické koření (středomořská a orientální kuchyně), které ochucuje saláty a různé . Bazalkové semínko (tulsi). Naklíčená semínka mají účinek několikanásobně vyšší. Mají totiž aromatickou a svěží chuť jako lístky bazalky, jsou ale lehce kyselejší.


Nabízíme špičkovou gastronomii. Vaše internetové potraviny. Ve východní Asii je Thajská bazalka nepostradatelným pomocníkem v . Vyklíčená semínka můžeme zasadit a vypěstovat si doma . Prodej semen posvátné indické bazalky. Vypěstujte si tulsi, rostlinu tisíce pozitivních účinků, ze semínka !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky