čtvrtek 26. února 2015

Little tikes odrážedlo

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Nabízíme rozmanité druhy dětských odrážedel od výrobců jako Alltoys, Puky, Merida, Dinobikes či Azub. Vše do dalšího dne za dobré . Kolečka umožňují snadné a rychlé otočení. Autíčko děti stimuluje k aktivní hře a.

Little Tikes - plyšové odrážedlo želva, od značky Ep Line. Světově známá značka hraček nejen pro ty nejmenší. Výrobce klade důraz nejen na. Chodítko se zvuky a různými aktivitami. Rozměry 40x46x43cm (výška, šířka, délka).


Pro batolata lze vložit podlahu a tlačit jej. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, .

Animals : odrážedlo - chodítko 4vje neobvyklý mazlíček vašeho dítěte jako hračka i jako pomůcka pro první kroky dítěte. Roste spolu s dítětem , rozvíjí jeho . Akční nabídky na téma odrážedlo najdete na Skrz. Po jednom dítěti, minimálně používané, dvě možnosti nastavení sedátka, používané venku.


Odrážedlo má nastavitelné sedátko. Měkké tělo želvy lze sundat. Bytelné odrážedlo a chodítko v jednom je úžasný pomocník pro Vaše děťátko, aby se stalo více mobilní! Osobního odběr, Zásilkovna, kurýr.


Kvalita, bezpečnost, barevnost, zábava, to je Little . Prodám - ODRÁŽEDLO KONÍK LITTLE TIKES , lokalita Liberec. EPLINE Little tikes plyšové odrážedlo želva. Toto plyšové odrážedlo ve tvaru . Po stisknutí tlačítka na stožáru lze aktivovat reálné zvuky.


Palubní poklop slouží jako úložiště pro příslušenství. Jestliže uvádí výrobce u hraček více druhů (různých barev oblečení či motivů, různý assort) nemůžeme barvu či druh ovlivnit, výrobce dodává zboží, které je . Když se děťátko začíná batolit, červený spojler skvěle . Máte o zboží zájem nebo máte nějaký dotaz? Dostupnost zboží: (Skladem) 12.

Doprava na tento produkt: od Kč. Fisher Price - Mluvící skútr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky